Kjære kunde og samarbeidspartnere

Ut av kjeden Accountor

Vi har valgt å si opp franchiseavtalen med Accountor med virkning fra januar 2019. Regnskapshuset Lillehammer AS gikk inn i Økonor-kjeden i 2002, som senere ble kjøpt opp av finskeide Accountor i 2011. Etter oppkjøpet har kjeden tatt noen strategiske valg som vi opplever som negativt for oss som kjedemedlem. I en periode hvor måten vi utfører arbeidet vårt på endrer seg svært raskt, er vårt mål å bygge lokal kompetanse og bruke de beste systemene for våre kunder.

Nytt navn på selskapet

Selskapet vårt har alltid vært eid av de ansatte og det er viktig for oss å bygge og utnytte medarbeidernes kompetanse. Selskapet har nå byttet navn til KANTALL AS, og ny profilering er under utarbeidelse i disse dager. Det lokale engasjementet blir viktig for oss fremover. Vi ser det derfor som naturlig å bruke den sparte kjedeavgiften til lokalt engasjement for å være med å skape en attraktiv region å bo og jobbe i.

25-års jubileum

Vi feirer 25 år i år. Dette feirer vi tirsdag 4. desember med kake til alle som kommer innom kontoret vårt i Fåberggata 128. Ny profil vil da bli presentert.

Det er viktig for oss å poengtere at du som kunde ikke vil merke noe til endringene. Menneskene hos oss er akkurat de samme som før, men fremover vil vi styre alle beslutninger selv for utviklingen av vårt kontor. Det gleder vi oss til!

– Hilsen alle oss i Kantall AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Skroll til toppen