Lønn og HR er lagarbeid!

Vi i Kantall AS har gjennom mange år i bransjen tilegnet oss solid kompetanse og tydelige strukturer som sikrer en trygg vei gjennom jungelen av lover og regler. Med systemer som til enhver tid er oppdaterte har vi et godt utgangspunkt for å kunne levere en oversiktlig prosess til deg som kunde. Fagområdet lønn og HR er omfattende, og i stadig endring. Det krever ofte stor ressursbruk for å være oppdatert. Vi har derfor dedikerte ansatte som står klar til å bistå deg med hele, eller deler av prosessen tilknyttet nettopp lønn og HR.

Organisering

Linda Voldbakken er regnskapsmedarbeideren som har fagansvaret for Lønn og HR hos Kantall. Linda har jobbet hele sin karriere i bransjen og 20 år i det som nå er blitt Kantall. Hun har bred erfaring som gir henne unike muligheter til å vite noe om utfordringer som dukker opp for kundene. Hun beskrives som løsningsorientert og engasjert. Stine Treichel er teamleder på lønn hos Kantall og startet i sin stilling 01.01.2020. Stine har 7 års erfaring i faget og bringer med seg gode samarbeidsevner. Også hun fremstår både løsningsorientert og engasjert.

Hva kan vi hjelpe deg og din bedrift med?

Vi bidrar med kunnskap til alt som berører fagområdet vårt. Vi får ofte generelle spørsmål rundt lønn fra våre kunder. Vi navigerer dem gjennom regler og satser/reiseregninger, vi gir dem info om innberetningsplikter og ytelser, vi bistår ved inntektsmeldinger og oppfølging overfor NAV ved sykdom for å nevne noe. Dersom det er ønskelig er vi med å forme søknader om lønnstilskudd. Det dukker og stadig opp spørsmål rundt sykefravær og her kan vi svare på det aller meste.

Pandemien setter særlig fokus på vårt fagfelt

Da pandemien traff Norge og strenge smittevernstiltak ble innført 12. mars i år, stod alle våre kunder plutselig med en helt ny hverdag. Vi bisto mange med permitteringer og oppfølging. Kantall har i hele perioden sørget for å være løpende oppdatert på alle endringer som har kommet med tanke på lønnspliktdager, egenmeldinger, sykedager og omsorgsdager. Alt dette innebærer også søknader om dertil refusjoner overfor NAV. Mange av Kantall sine kunder har hatt behov for vår erfaring og oversikt gjennom en krevende og uoversiktlig periode for virksomhetene. Som fagavdeling har vi, med Linda i spissen, fungert som generell drøftingspartner under en svært krevende og spesiell tid.

Tett på

Vi har en stor lønnsgruppe bestående av dyktige og dedikerte medarbeidere som jobber sammen og på tvers av oppgaver og fagrelaterte spørsmål. Denne måten å jobbe på sikrer oppdatert kompetanse hos oss og best mulig bistand til deg som kunde. For oss i Kantall er det viktig at vi kan drive personlig oppfølging og kontakt med våre kunder. Dette gjør at kundene blir godt kjent med oss og dermed har lav terskel for å ta kontakt eller komme innom. Vi ønsker virkelig å være «nære» og tilgjengelige og håper kundene opplever oss akkurat slik.

Det beste for deg og din bedrift er summen av det vi gjør sammen.

Eget IT-system for personal

I tillegg til vår interne support og bistand, kan vi tilby Sticos Personal. Dette er et unikt system med tanke på personal, HR og HMS. Gjennom dette systemet kan bedriften samle alt av arbeidsavtaler, personalhåndbok og fravær på ett sted. Dette gir både oversikt og kontroll, og er dermed til stor hjelp ved gjennomgang og oppfølging av HMS.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift! Linda treffes på telefon 957 67 767, Stine når dere på telefon 958 63 767. For mer kontaktinfo, se oversikt over ansatte her på hjemmesiden.

Linda og Stine har med seg Mari Trønnes, Monica K. Szacinski, Iren Havn, Wenche Heimlund, Sidsel Færden, Anne Marit Mythen og Silje Brodshaug som til sammen utgjør et lag som samarbeider på tvers av kunder og oppdrag.

                             Silje, Wenche, Monica, Mari, Linda og Anne Marit.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Skroll til toppen