Personvernerklæring

Personvernerklæring og opplysninger om bruk av informasjonskapsler (cookies)

 

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Kantall AS samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

 

Når samler Kantall AS inn personopplysninger?

Vi samler inn informasjon om de som besøker våre nettsider. Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse. Dette samtykket er i tråd med datatilsynets samtykkekrav.
 
 

Hva registreres når du bruker nettsiden vår?

 

Webanalyse

Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics på våre nettsider. Dataene som samles inn er basert på cookie- og IP-informasjon. Google Analytics setter en 1.partscookie hos alle besøkende på nettstedet. Google oppbevarer bruker- og hendelsesdata i 26 måneder. Denne perioden tilbakestilles ved ny aktivitet, f.eks. ved at brukeren besøker nettstedet på nytt. Dataene som lagres omfatter ikke User-ID.
 

Annen cookiedata

Nettsiden har sporingskode fra Facebook (Facebook-piksel). Facebook-pikselen samler inn 5 typer data. Dette inkluderer IP-adresse, Facebooks egen cookie og hendelser som brukeren gjør (konverteringer). Pikselen støtter også innsamling av egendefinerte data som konverteringsverdi, i tillegg til såkalt “Avansert matching” med e-post, adresse mm. Egendefinerte data og Avansert matching er ikke aktivert på kantall.no.
 
 

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker personopplysninger til følgende formål:
– For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Via Google Analytics utarbeider vi anonym statistikk som hjelper oss å forstå hvordan hjemmesidene brukes. Eksempel på slik statistikk kan være informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra og på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt.
– Målrettet og personalisert markedsføring
Kantall AS bruker informasjon fra Facebook-piksel og Google Analytics til målretting og tilpassing av annonser
 
Vil du ikke motta personaliserte Facebook-annonser kan du melde deg av her
Avmelding fra Google her
 
 

Hvem har tilgang til opplysningene?

Kantall AS deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne.
 

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne

For eksempel vårt mediebyrå som bistår oss med å drive målrettet markedsføring samt lage kampanjer.
 

b) Ved mistanke om lovbrudd

Vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.
 
 

Du har rett til å vite hva vi vet om deg

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert på deg, og du kan når som helst ta kontakt med oss for å få en slik oversikt. Vi svarer deg senest innen 30 dager etter at du har tatt kontakt, og det er kostnadsfritt for deg.
 
 

Si gjerne i fra

Dersom du mener at vi har brutt personvernregelverket har du mulighet til å klage til Datatilsynet.
 
 

Oppdaterte vilkår

Kantall AS forbeholder seg retten til med jevne mellomrom å kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Denne erklæringen ble sist oppdatert 02.12.2018.
Scroll to Top