Fremtidens regnskapssystem – PowerOffice GO

PowerOffice GO er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Et system som gir deg mulighet til å holde deg oppdatert hvor som helst, når som helst, på alle digitale flater. Alt foregår i skyen.

100 KUNDER I GO

Første uka i januar rundet vi i Kantall vår kunde nr 100 i PowerOffice GO! Vi gir oss ikke der. Kantall er ikke i tvil om at PowerOffice GO er fremtiden, da systemet er bygget med fokus på deg som kunde og dine behov i hverdagen. Ved å utnytte et bredt spekter av innovative løsninger kan du nå få løpende oversikt over regnskapet, spare tid på administrasjon og kommunisere mer effektivt med oss som regnskapsfører.

BYGGET FOR DEG

PowerOffice GO er bygget fra bunn med fokus på deg som kunde. Én innlogging i nettleseren gir deg tilgang til en komplett oppdatert oversikt over bedriftens regnskap, utvikling og løpende økonomiske oppgaver. Vi som regnskapsfører jobber i samme system som deg, dette fører til optimal arbeidsdeling og kommunikasjon. Snakk med oss via nettleseren, nettbrett, mobil eller smartklokka!

«Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.» 

Vi i Kantall AS anbefaler PowerOffice GO til alle bedrifter som ønsker å digitalisere sin økonomifunksjon. Det som skiller PowerOffice GO fra andre skybaserte regnskapssystemer er brukervennligheten og samhandlingen med din lokale regnskapsfører.

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat om fremtidens regnskapssystem. Eventuelt ta kontakt med Marius Bakke Rudi på telefon 992 83 108 eller epost marius@kantall.no.

Mens du venter kan du lese om PowerOffice GO her.

Jeg ønsker info om PowerOffice GO

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Scroll to Top