Kundecase

Visit Lillehammer AS

Regionens grunnmur

Visit Lillehammer AS sikrer grunnlaget for drift til mang en gründer i vår region. Ved å fronte opplevelser og arrangementer lokkes tusenvis av turister hit via deres nettverk. Vi i Kantall har levert et bredt spekter av tjenester til Visit Lillehammer AS siden 2015.

Les mer om Visit Lillehammer AS her.

Ekstern økonomirådgiver

Kunder som krever mye gjør oss skjerpet og motiverte. Når kundene jobber prosjektbasert får vi nytte av våre kompetente ansatte, det krever det lille ekstra. Systemene må være satt opp korrekt, regnskapet må leses riktig og kommunikasjonen effektiv. I Kantall er vi heldige som har de beste hodene som vet hvilke muligheter vår digitale hverdag gir oss.

Kunden sier

«Visit Lillehammer har til enhver tid mange prosjekter gående, noe som stiller store krav til den som skal følge opp regnskapet. For oss er det viktig å ha en konstruktive veiledere som jobber aktivt for at vi skal ha de mest rasjonelle løsningene.

Vi opplever Kantall som faglig sterke og punktlige i sine leveringer til oss. For oss blir Sten hos Kantall vår eksterne økonomirådgiver.»

– Ove Gjesdal, Daglig leder, Visit Lillehammer AS

Kontaktperson

Sten Rønningen

Autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for å høre mer om vårt gode samarbeid med Visit Lillehammer AS

Vi har blant annet jobbet med veiledning for Hunderfossen familiepark, support for Visit Lillehammer og regnskap for Mjøsanlegget. Se alle våre referansecase her!
Rull til toppen