Stilling ledig

Nyutdannet regnskapsfører på jakt etter utfordringer?

Vi ønsker økonomer som forstår hva som kreves av dagens regnskapssystemer i en bransje hvor vi i økende grad veileder kundene våre. Vi trenger fagpersoner på regnskap som kan være pådrivere for å utvikle kontoret vårt i en bransje i sterk endring. 

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Vi er 24 ansatte hvorav 13 er autoriserte regnskapsførere. Kundene våre opererer i et bredt spekter av bransjer og variert geografisk tilknytning. Vi ønsker å være den foretrukne tjenesteleverandøren på regnskap. Vår kunnskapsbaserte veiledning på alle tjenesteområder innen regnskapsførsel, trygger våre kunders posisjon i møte med morgendagen. Vår egen og våre kunders suksess er summen av det vi gjør sammen! 

Arbeidsoppgaver

Vi utvikler stadig flere tjenester til næringslivet; kontroll, økonomisk analyse, veiledning og HR. Du bør i tillegg ha en genuin interesse for hvordan teknologi kan gjøre regnskapsproduksjon mer effektiv. Å følge opp egne kunder i dag handler om å forstå den enkeltes bedrifts behov og kunne bruke våre systemer til det beste for hver enkelt kunde. For å trives må du være glad i å jobbe med tall og sette deg inn i lover og regler. Du må like å ha tett kontakt med kundene og kunne føre en god og troverdig dialog med dem.

Til daglig vil du i Kantall stå for;

  • oppfølging av egne kunder
  • være en pådriver for utvikling av vår fagkompetanse videre

Organisering

Hos oss vil du få ansvar for egne kunder. Du jobber også tett sammen med andre kollegaer. Det er både viktig og naturlig hos oss at man samarbeider og veileder hverandre. Vi er delt i team internt på kontoret og har egne faggrupper. 

Kompetansekrav til stillingen
Regnskap

  • Relevant fagkompetanse (nyutdannede med Bachelorgrad oppfordres til å søke)
  • God faglig forståelse
  • En selvfølgelig forståelse for IT-systemer

Vi ser etter personer som

  • Har god forretningsforståelse og analytiske evner
  • Er faglig interessert, og har et ønske om å være med å forme en bransje i endring
  • Har gode kommunikasjonsevner
  • Liker å jobbe i team med andre
  • Er nøyaktig og strukturert i sitt arbeid

Dersom du søker nye utfordringer og synes Kantall virker interessant, håper vi du sender oss en søknad! 

Arbeidssted – Lillehammer

Har du spørsmål til stillingen, kontakt daglig leder Egil Bøhlerengen tlf 900 15 730 eller egil@kantall.no

Søknad sendes til; egil@kantall.no  – Søknadsfrist 15.september

For mer info – se kantall.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Scroll to Top
Rull til toppen