Det er enklere å lykkes med Kantall-teamet i ryggen

Få full kontroll og oversikt over det nye regnskapssystemet PowerOffice Go med eksperthjelp av support-temaet i Kantall. Vi hjelper deg å sette opp systemet riktig og veileder deg, slik at du kan benytte systemets funksjoner fullt ut. 

Å lære seg et nytt regnskapssystem kan for mange føles tungt og tidkrevende. Mangel på kunnskap fører ofte til at systemet ikke benyttes optimalt, og man går glipp av mange nyttige funksjoner. I Kantall guider vi deg gjennom oppsettet av det nye systemet, slik at det tilpasses deres behov. I tillegg tilbyr vi opplæring og veiledning i hvordan dere kan bruke systemet fullt ut. 

Dette får du av support-teamet i Kantall

  • Oppsett av PowerOffice Go, tilpasset behovene deres 
  • Veiledning i hvordan bruke systemet av profesjonelle, erfarne og serviceinnstilte konsulenter 
  • Hjelp med oppsett av integrasjoner mot tredjepart, som f.eks. bank og fagsystemer 
  • Gode overganger fra tidligere system med automatisering i form av Excel-importer 
  • Forslag til lønnsomme og gode systemer til f.eks. kasseløsninger, timeføring eller prosjektstyring 
  • En leveranse på alle tjenesteområder: teknisk støtte i PowerOffice Go og fagkunnskap innenfor regnskapsføring 

Få Kantall-teamet i ryggen du også! På bildet ser du de som jobber med lønn hos Kantall.

Support til alle

Vi i Kantall selger også våre IT-tjenester for PowerOffice Go til deg som ikke er kunde hos oss, og uansett hvor i landet du holder til. Gjennom Korona-pandemien har vi sett hvor flinke folk har blitt til å kommunisere via digitale kommunikasjonskanaler. Vi kan selvsagt bistå lokale kunder med fysisk oppmøte, men Teams eller Teamviewer fungerer like godt for oss.

Brukerhistorier

For KulturIT AS og MuseumsIT AS bisto Kantall i overgangen fra annet regnskapssystem til PowerOffice Go. For dem satte vi opp og leverte ferdige løsninger. Det komplette systemet tok med seg inngående balanser og resultathistorikk fra Visma Business. Vår gode kompetanse i Visma Business gjorde overgangen smidig. I oppstart ble det naturlig å følge opp med teknisk support i PowerOffice Go, men også med fagsupport innen regnskap og lønn. Det er i slike tilfeller vi ser verdien i at Kantall leverer på alle tjenesteområder innen regnskap. Det skaper trygghet hos kunden og god faglig kontinuitet hos oss.

Nansenskolen er en annen lokal aktør som har hatt nytte av våre IT-tjenester. Hos dem la vi opp PowerOffice Go med kontoplan, saldoer og bankintegrasjoner, og vi klargjorde for lønninger. De fikk opplæring i egne lokaler og vi ga bistand i overgangen til nytt system.

Hva koster IT-support hos Kantall?

Ta kontakt og fortell oss hva dere trenger hjelp med, så gir vi deg et tilbud tilpasset deres behov. 

Ta kontakt for å høre mer om Kantall og PowerOffice GO

Vi tilbyr alle nye kunder å prøve systemet gratis i 30 dager! Ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

Ole Rånnerud

Autorisert regnskapsfører

Iver Reistad

Autorisert regnskapsfører

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Rull til toppen