Om oss

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Du finner oss i Industrigata 1 på Lillehammer. Vi er 30 ansatte hvorav 17 er autoriserte regnskapsførere. Kundene våre opererer i et bredt spekter av bransjer og variert geografisk tilknytning.

Vår historie: Regnskapshuset Lillehammer AS ble stiftet i 1993 og ble medlem i Økonor-kjeden i 2002. I 2011 ble Økonor solgt til Accountor. I 2018 ble det vedtatt at vi ikke ønsket å fornye avtalen med kjeden, og selskapet ble dermed frittstående igjen 01.01.2019 under nytt navn og ny profil.

Vi ønsker å være den foretrukne tjenesteleverandøren og en trygg veileder for kundene innenfor en bransje som er i sterk endring.

Vår kunnskapsbaserte veiledning på alle tjenesteområder relatert til regnskap, trygger våre kunders posisjon i møte med morgendagen. I møte med en digital hverdag går solid kunnskap utenpå systemene. Din suksess blir summen av det vi gjør sammen.

30 års erfaring

2018

Kantall AS etableres

Etter mange år som franchisetaker er vi fra 01.01.2019 et uavhengig regnskapshus under navnet Kantall AS. Kantall har en struktur som i større grad kan tilpasses en bransje i rivende utvikling, fremmer lokalt næringsliv, samt tilbyr våre kunder fremtidsrettede løsninger knyttet til regnskap, lønn/HR, veiledning og support.

Selv om navnet og den visuelle identiteten ble ny følger de samme ansatte og det lokale eierskapet og engasjementet med som tidligere. 

2018

2011

Accountor kjøper Økonor

Som en naturlig del av at Økonor-kjeden vokste, og ble en betydelig aktør i regnskapsbransjen, kjøpte finsk-eide Accountor opp kjeden. Vi ble dermed franchisetaker i Accountor. På dette tidspunktet har vi vokst til å bli en betydelig aktør i Lillehammer-regionen. Den største blant de lokalt eide.

2011

2002

Medlem av Økonor-kjeden

Som det første kontoret i Sør-Norge gikk vi inn som medlem i Økonor-kjeden. Et strategisk samarbeide blant en større gruppe regnskapskontorer som sikret at man til enhver tid var i forkant av utviklingen i bransjen. Eierskapet var fortsatt fordelt blant våre egne ansatte.

2002

1993

Regnskapshuset Lillehammer AS

Selskapet etableres av de ti lokale gründerne Sonja Elisabeth Antonsen, Anne Marit Mythen, Egil Bøhlerengen, Kari-Lise Moldal, Ola Bu, Marit Øversveen, Martin Lunke, Berit Ormset, Oddvar Flathus og Reidunn Haugen. Fra første stund har lokalt eierskap og engasjement stått sentralt. Allerede på denne tiden var vi å finne i Fåberggata i Lillehammer.

1993

Summen av det vi gjør sammen.

Vår kunnskapsbaserte veiledning på alle tjenesteområder, både tradisjonelle og nye, trygger våre kunders posisjon i møte med morgendagen. Vi støtter flere lokale foreninger og idrettslag i vår region. Ved å løfte andre fram tilfører vi verdi til egen hverdag.

Skroll til toppen