Lønn og HR

Fagområdet HR og lønn er omfattende, og i stadig endring. Det krever ofte stor ressursbruk for å være oppdatert. Vi i Kantall AS har over mange år tilegnet oss solid kompetanse og tydelige strukturer som
sikrer deg som kunde en trygg veileder gjennom jungelen av lover og regler. Med dedikerte ansatte og systemer som til enhver tid er oppdaterte står vi klare til å bistå deg med hele, eller deler av prosessen tilknyttet lønn og HR.

NOE AV DET VI HJELPER VÅRE KUNDER MED ER:
Og selvsagt mye mye mer. Ta kontakt med oss idag – så skreddersyr vi en løsning for deg og din bedrift.

OUTSOURCING AV LØNN
Lønn er en utrolig viktig del av din bedrift og selve lønnskjøringen kan være et sårbart punkt ved for eksempel sykdom eller utskifting av personell. Ved å sette bort lønnskjøringen til en ekstern regnskapsfører kan du senke skuldrene og føle deg trygg på at dette blir gjort uavhengig av hva som måtte røre seg innad i din bedrift. Vi har en sterk lønnsgruppe på huset med bred faglig kompetanse og høy grad av serviceinnstilling som gjerne tar på seg ditt lønnsoppdrag. Sammen finner vi en løsning som passer deres behov.

DIN HR-RÅDGIVER
At de ansatte trives og har det bra er viktig for din bedrift. Noen ganger kan det føles utfordrende å sitte med ansvaret alene. Her kommer vi gjerne inn som en tredjepart som kan rådgi og bistå når det måtte være behov for det. Vi kan bidra ved f.eks medarbeidersamtaler, den nødvendige samtalen, eller være en sparringspartner rundt det som har med arbeidsmiljø og menneskene på din arbeidsplass å gjøre.

NÆRE OG TILGJENGELIGE
For oss i Kantall er det viktig at du som kunde føler deg trygg. Hos oss får alle kunder egen kontaktperson, slik at hjelpen aldri er langt unna om man skulle ha behov for det. Vi besvarer spørsmål som måtte dukke opp, og det er viktig for oss å være tilgjengelige og tilstede for kunden under hele prosessen.

Ønsker du mer informasjon og våre lønn- og HR-tjenester? Kontakt oss her.

Referanseprosjekt

Ref.kundeAB

Vi i Kantall er glade for å ha Advokatfirmaet Berg på kundelisten. Godt humør setter standarden for et fruktbart samarbeide.

Vil du vite mer? Les her!

demo-1

Kontaktpersoner

Linda C. Voldbakken

LØnn og hr

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

linda@kantall.no
+47 957 67 767

Anne Marit Mythen

lønn og hr

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

anne.marit@kantall.no
+47 977 99 909

Aktuelt

Skroll til toppen