Kundecase

Studio M Frisør AS

Finkjemmet kjemi

Studio M Frisør AS er et relativt nytt, men meget hyggelig bekjentskap for oss i Kantall, vi utfører alle tjenester tilknyttet regnskap, lønn og HR hos dem. Deres fire ansatte holder til i innbydende lokaler sentralt i Lillehammer og tilbyr alt av frisørtjenester. Du kan lese mer om Studio M her.

Trygghet

Også for mindre arbeidsgivere vil det være mange problemstillinger som krever spesialisering. I vår region er det en hovedvekt av små- og mellomstore bedrifter som ikke har ressurser til å holde følge med regelverket. Derfor står vi alltid klare til å bistå Studio M dersom de skulle ønske det.

 

Kunden sier

«Som daglig leder for en mindre bedrift har man ikke så mange å snakke med. Hos Kantall får jeg god veiledning og trygghet rundt hvordan jeg skal styre min bedrift. Der opplever jeg alle som svært imøtekommende og jeg kan anbefale dem på det varmeste. I tillegg til å utføre hele regnskapet har de god faglig kompetanse.

Jeg får derfor alltid gode svar når jeg har spørsmål rundt lønn og personal, hvor det er mange regler å forholde seg til. Dette er viktig for at jeg skal kunne ha fullt fokus på det jeg er god på.»

Elisabeth Selven– Daglig leder, Studio M Frisør AS

Kontaktperson

Linda C. Voldbakken

Fagansvarlig lønn

Ta kontakt for å høre mer om vårt gode samarbeide med Studio M Frisør AS.

Vi har blant annet jobbet med veiledning for Hunderfossen familiepark, support for Visit Lillehammer og regnskap for Mjøsanlegget. Se alle våre referansecase her!
Rull til toppen