Kundecase

Mjøsanlegget AS

Bærekraftig samspill

Mjøsanlegget AS går nok under radaren til mange, men er en viktig aktør i hverdagen til ca 250 000 innbyggere i Innlandet. Vi er glade for å være på lag med en bedrift som baner vei for en bærekraftig region i praksis. Vårt samarbeide strekker seg tilbake til 2010, og vil forhåpentligvis vare i mange år til.

Skreddersydd veiledning

Som leverandør av regnskapstjenester til en så viktig samfunnsaktør, etterstreber vi i Kantall alltid å levere verdifull veiledning, på toppen av de daglige gjøremålene. Våre kunder kjenner sin egen bedrift best, derfor søker vi en veiledende tilnærming, slik at vi sammen kan utgjøre en forskjell.

Mjøsanlegget AS er en viktig aktør i din hverdag, se hvorfor her.

Kunden sier

«Kantall tar seg av lønn, fakturering og den elektroniske flyten av våre bilag. De er aktive for å finne de beste løsningene for at regnskapet skal bli så rasjonelt som mulig. Vi får skreddersydde rapporter etter våre behov og det er avgjørende at vi får riktige tall til rett tid.

Jeg får alltid gode svar fra Kantall når det er noe jeg lurer på, og de er også behjelpelige ved budsjettering eller deltakelse i styremøter når vi ser behov for det.»

– Tom Werven, Daglig leder, Mjøsanlegget AS

Kontaktperson

Ole Rånnerud

Ole Rånnerud

Autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for å høre mer om vårt gode samarbeide med Mjøsanlegget AS.

Vi har blant annet jobbet med veiledning for Hunderfossen familiepark, support for Visit Lillehammer og regnskap for Mjøsanlegget. Se alle våre referansecase her!
Rull til toppen