Regnskap og regnskapsføring

Det er mange plikter og frister knyttet opp mot det offentlige, som vi sørger for at blir gjort. Men for oss er det like viktig at du som kunde også kan bruke regnskapet som et styringsverktøy for din bedrift. Våre autoriserte regnskapsførere står klare til å bistå.

ET DIGITALT REGNSKAP
Vi tilbyr digitale regnskapsløsninger som er enkle å ta i bruk Digital hverdagog meget effektive å benytte som en aktiv del av din arbeidshverdag. Her kan du som kunde og vi som regnskapsfører jobbe sammen.

Fordelene er mange, men spesielt rask tilgang til et up-to-date regnskap fremheves av våre eksisterende kunder.

SOLID KOMPETANSE GÅR UTENPÅ SYSTEMENE
Som aktør i en bransje i rask utvikling har vi valgt å ta en aktiv rolle med tanke på å tilby systemer som tilfredsstiller dine behov. Med kontinuerlig utvikling av våre ansatte er vi trygge på at vi sammen kan styrke våre kunders posisjon i møte med morgendagen.

Nysgjerrig på om du har tilgang til de riktige systemene for deg? Ta kontakt med oss eller les om våre leverandører Power Office og Visma.

AUTORISERTE REGNSKAPSFØRERE
Kantall har flere autoriserte regnskapsførere som står klar til å bistå med regnskapet i din bedrift. I tillegg har vi høy kompetanse på både lønn, HR og IT-support for ditt regnskapssystem. Dette gjør at Kantall er mer enn bare en regnskapsfører – vi kan bistå din bedrift på en rekke fronter.
Det er enklere å lykkes med Kantall-teamet i ryggen!

 

Referanseprosjekt

Pellestova Hotell

Ref.kundePellestova

Vi er stolte over å ha Pellestova Hotell på vår kundeliste. 

Vil du vite mer? Les her!

demo-13

Kontaktpersoner

Sten bilde

Sten Rønningen

Autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

sten@kantall.no
+47 959 62 443

Trond Myhrsveen Steine

Autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

trond@kantall.no
+47 952 27 276

Aktuelt om regnskap

Skroll til toppen