Regnskap

Oppdatert oversikt over bedriftens økonomi

Lønnshåndtering

Korrekt lønn, til rett tid - godkjent på ett klikk

Veiledning

En partner for bedriftens regnskapstall og utvikling

Systemsupport

Oppfølging på rutiner, oppsett og integrasjoner

Din Premium Partner

PowerOffice Go har vært Kantall sitt foretrukne regnskapssystem i flere år – rett og slett fordi vi mener det er markedets mest brukervennlige system! Det er også våre kunder helt enig i. Hos oss bruker de aller fleste kunder PowerOffice Go noe som gir oss en felles plattform i skyen hvor alt er oppdatert til enhver tid. Som Premium Partner oppfyller vi de kravene PowerOffice stiller til oss når det gjelder størrelse, kompetanse på alle moduler i systemet og ekstern support.

Vi i Kantall er regnskapsførere som har valgt å spesialisere oss på PowerOffice Go. Dette gir deg som kunde en trygghet på at vi både kan systemet, men også forstår dine behov. Når vi kan skilte med Premium Partner betyr det at vi er anerkjent av PowerOffice for å være fremoverlent og følge den digitale utviklingen. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!

Tjenester tilpasset ditt behov

Ingen bedrifter er helt like, og det er mange forskjellige ønsker fra våre kunder. Vi i Kantall tilbyr skreddersydde løsninger som passer til nettopp deres behov. Dette innebærer alt fra systemleveranse med support, helt til fullskala regnskapstjenester. Står du fast i programmet? Ring oss så fikser vi det med det samme. Hos oss får dere også egen kundeansvarlig som kjenner deres selskap, og kan bistå med effektiv bruk i PowerOffice Go. I tillegg er vi organisert med en egen IT-gruppe som har spesialkompetanse på systemet og bistår ved tekniske spørsmål selv når din kontaktperson er borte. Alle våre supportmedarbeidere er også regnskapsførere, så vi kjenner til hvor skoen ofte trykker. Vi ser gjerne på hvordan vi kan effektivisere bruken av deres systemer og integrasjoner.
 

Systemer og integrasjoner

De aller fleste banker er integrert med PowerOffice Go, noe som gir rom for smidige betalinger og oppdatert saldo på konto hver dag. Det finnes også over 300 direkte integrasjoner av andre systemer med PowerOffice Go, og vi bistår gjerne med å finne et tredjepartssystem som passer deres behov. Dette kan være moduler for prosjekt, timeføring, kasse, lager, inkasso eller andre fagsystemer. Har du et annet system som ikke er direkte integrert med PowerOffice Go, kan vi alltids konvertere Excel-filer slik at data kan importeres over.
 

 

Nøkkeltall PowerOffice Go

1000
Fornøyde kunder
1000
Aktive brukere
1
%
Kundetilfredshet

Ta kontakt for å høre mer om hva Kantall
kan tilby gjennom bruk av PowerOffice Go!

Vi står klare til å bistå ved både systemtekniske og regnskapsmessige spørsmål. 

Sten Rønningen

Regnskap og Support

Monica Szacinski

Regnskap og Support

Marius Bakke Rudi

Regnskap og Support

Er din bedrift interessert i PowerOffice Go?

Virker PowerOffice Go som noe for din bedrift? Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med deg.

Ved å sende inn en skjemaforespørsel godkjenner du at vi lagrer dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring.

Skroll til toppen