Kundecase

Lillehammer Cykleklubb

Et sporty samarbeide

Lillehammer Cykleklubb er en av landets største sykkelklubber og teller omlag 600 medlemmer. I løpet av de siste årene har de blitt en velkjent aktør på både nasjonale og internasjonale arenaer. Du kan lese mer om LCK her.

Vårt samarbeide med LCK startet i 2010 og har styrket seg år etter år. Foruten det faglige aspektet har vi i Kantall blitt utfordret på spinningsykkelen og i Birken-løypene.

Digitalisering

LCK har vært svært fremoverlent hva gjelder digitalisering. De tok sjansen og gikk i tidlig i brudd: Nå har de et stort forsprang ned til hovedfeltet. Organisasjonen til LCK har i stor grad blitt profesjonalisert igjennom årene vi har samarbeidet. Vi er glade for at våre systemer kan bygge opp under en slik utvikling.

Kunden sier

«Å være daglig leder i en sykkelklubb er svært varierende, og jeg er mye på farten. Da er det av stor verdi at hele regnskapet er elektronisk og at jeg kan følge opp uansett hvor jeg er.

Kostnadskontroll er viktig og jeg bruker systemene aktivt for å følge med på kostnadene på de ulike gruppene i klubben. Da er det også fint å ha god støtte av Kantall for å tolke regnskapet best mulig.»

– Erling Høyem, Daglig leder, Lillehammer Cykleklubb

Kontaktperson

Hilde Bjørkøy Waalen

Autorisert regnskapsfører

Ta kontakt for å høre om vårt gode samarbeide med Lillehammer Cykleklubb.

Vi har blant annet jobbet med veiledning for Hunderfossen familiepark, support for Visit Lillehammer og regnskap for Mjøsanlegget. Se alle våre referansecase her!
Rull til toppen