Xledger – Økonomisystem

Kompetanse, system og konsern

Xledger, vårt foretrukne økonomisystem for konsern! For vår kunde, Welle AS, var Xledger det naturlige valget da de i 2022 byttet økonomisystem. For selskapet, med kjente datterselskap som Hafjell Hotell og Lilleputthammer Lekeland, har Xledger gitt en bedre oversikt over den økonomiske aktiviteten i konsernet. 

Konsernfunksjonaliteten i systemet gir oversikt i sanntid for hele konsernet, og transaksjoner mellom selskapene er lett å følge. Alt går raskere når det er samlet i samme system, og brukergrensesnittet oppleves som lettere enn systemer hvor eksterne moduler henges på. Regnskapet ble også vesentlig lettere å revidere når det er enkelt å følge sporene mellom selskapene. 

Xledger har selvfølgelig også all funksjonalitet du forventer av et økonomisystem i dag, med integrert bank, sømløs integrasjon mot Altinn, avansert oppsett av arbeidsflyt, annleggsregister og lønn. I tillegg tilbys budjsett, prognose, rapportering og analyse som viktige verktøy i Xledger. Den tradisjonelle måten med manuell rapportering er byttet ut med dynamisk rapportering på Dashboard. 

Kantall har erfarne brukere av systemet! Ønsker du mer informasjon om Xledger, eller løsninger Kantall tilbyr, ta kontakt med Monica hos oss! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Lorem ipsum dolor sit amet, has tota expetenda honestatis eu, pri te vide verterem menandri. Probo magna utroque ut cum. Pri magna oratio utamur et.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi lagre dine personopplysninger i henhold til vår personvernerklæring, og du samtykker til å motta nyheter fra oss.

Skroll til toppen